Kako Izlečiti Anksioznost I Depresiju

Nekoliko Mišljenja Čitalaca Knjige Život Bez Anksioznosti I Depresije

Marina
Najčešće napade panike sam imala u kolima i kada je negde trebalo da se putuje, sada sam zahvaljujući knjizi Život Bez Anksioznosti I Depresije savladala taj strah i ponovo se radujem svakom novom putovanju. Hvala!

Danijela
Prosto ne mogu da verujem koliko je Vaša knjiga imala moćan uticaj na mene, Vaša metoda borbe protiv anksioznosti je nešto što mi je vratilo moj život. Ne znam kako da Vam se dovoljno zahvalim.

Nikola
Poslednjih 5 godina sam patio od anksioznosti i straha da ću se svakoga momenta onesvestiti. Osećao sam vrtoglavicu, nestabilnost, znojio se, crvenio, kada bih ušao u neku prodavnicu, autobus, dok bih na ulici razgovarao sa nekim prijateljem... Vaša knjiga i audio program su mi pomogli da se ne bojim novih napada anksioznosti i shvatio sam da se neću onesvestiti. Kako sam počeo da primenjujem vašu tehniku napadi panike su bivali sve slabiji a sada već nekoliko meseci sam ponovo SVOJ i nemam više problema, samopouzdanje se vratilo, a anksioznost je nestala. Hvala Vam doktore Dodiću!

Bojan
Ja zaista želim da Vam se od sveg srca zahvalim, Vaša metoda borbe protiv anksioznosti i napada panike je čudotvorna, i ja sam živi dokaz da ona deluje i da je neverovatno efikasna. Imam 28 godina, a sa 25 mi je postavljena dijagnoza Anksioznost i depresija, depresija je bila pratilac glavnog problema koji je naravno bila anksioznost. Pre dijagnoze sam verovao da imam neku neizlečivu bolest, da ću umreti, pa zatim da imam problema sa srcem, EKG je pokazao da imam tahikardiju koja je takođe bila posledica anksioznosti, nekoliko puta sam završavao u bolnici zbog svojih lažnih simptoma ne znajući da je sve to u mojoj psihi. Kada sam shvatio da je jedini uzrok moja psiha, bio sam svestan toga ali nisam umeo a ni znao kako da se borim sa tim. Slučajno sam naišao na Vaš sajt i naručio knjigu i program život bez anksioznosti i depresije i čudo se dogodilo. Ubrzo su moji strahovi postali sve slabiji dok sada mogu reći da su se skroz izgubili i da ih više nema, ponovo sam bezbrižan i srećan. Hvala.

Maja
Doktore možda se sećate mene jer sam Vam više puta pisala, tražila savet od Vas šta da radim sa svojim problemom anksioznosti i depresije... Osećala sam da ću skroz poludeti, imala sam crne misli, da ću možda nauditi sebi ili drugima, slabo sam funkcionisala u društvu, poslu, a sve sam bila pokušala, razgovor sa psihijatrom, razne lekove, hipnozu, biljne preparate, ali sve uzalud dok nisam došla do Vas. Vaša knjiga mi je pomogla da ponovo vratim svoj život u normalu i oslobodim se tog užasnog anksiozno-depresivnog stanja koje me je mučilo pune 3 godine. Od kada sam naručila vašu knjigu nisam imala nijedan napad panike, osećam se dobro, nema više one strepnje i brige, i ponovo sam srećna i nasmejana. Vaša knjiga je spas za one koji boluju od depresije i anksioznosti. Zahvaljujem se, i puno pozdrava od Maje iz Holandije!


Autor programa i metode lečenja Život Bez Anksioznosti I Depresije
Dr Boban Dodić

Lecenje anksioznosti napada panike

Metoda Život Bez Anksioznosti I Depresije Je Pomogla Stotinama Ljudi, Pomoći Će I Vama